Rekrytering

HWF Advokater söker biträdande jurist

HWF Advokater är en affärsjuridisk advokatbyrå i Helsingborg med drygt tio anställda samt ett antal seniora advokater i kontorsgemenskap. Byrån har sitt kontor i centrala Helsingborg. Vi arbetar med affärsjuridik och är specialiserade inom bl a aktiemarknadsrätt, M&A, bolagsrätt, entreprenadrätt och tvistlösning.

Som biträdande jurist på HWF Advokater kommer du arbeta med stora och spännande uppdrag, ofta med internationell koppling. Vi tillämpar true partnership-modellen, eftersom vi anser att det gynnar samarbete och ett effektivt utnyttjande av den kompetens som finns på byrån vilket optimerar rådgivningen till våra klienter. Du erbjuds marknadsmässiga villkor och en välkomnande arbetsplats i trivsamma lokaler i centrala Helsingborg.

Vem är du?

Vi söker nu nyutexaminerade jurister men även biträdande jurister med ett par års arbetserfarenhet. Tingsmeritering är ett plus. Du har goda betyg från juristutbildningen och goda kunskaper i engelska. Du kommer vara en viktig del av HWF och behöver vara en engagerad lagspelare med en positiv och serviceinriktad inställning. Du är lösningsorienterad och levererar med hög kvalitet. Vi värdesätter att du har egenskaper som personlig drivkraft, analytisk förmåga, kreativitet, prestigelöshet, hög integritet och entreprenörskap.

Vi rekryterar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kristoffer Roos, Partner
kristoffer.roos@hwf.se
+46 709 777 233