Rekrytering

Vem vi söker

Vi söker löpande nyutexaminerade och tingsmeriterade jurister samt jurister med några års erfarenhet av arbete på byrå eller motsvarande kvalificerat juridiskt arbete. Din personlighet är lika viktig som goda formella meriter. Du kommer att vara en viktig del av HWF:s team och behöver vara en lagspelare. Vi förutsätter att du har gott omdöme, ett genuint intresse av att lära och utvecklas och stor kvalitetskänsla.

Du kommer arbeta i spännande uppdrag med erfarna advokater som har spetskompetens inom olika affärsjuridiska områden vilket kommer ge dig bred och djup kunskap. För oss är det viktigt med engagemang och delaktighet och vi kommer från vår sida göra vårt allra bästa för att du ska trivas och utvecklas i din roll som biträdande jurist och som en del av vårt sammansvetsade team.

Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och en välkomnande arbetsplats i trivsamma lokaler vid Mariatorget i centrala Helsingborg.

Välkommen med din ansökan till tjänst som biträdande jurist hos HWF!

Lisa Fennhagen, Partner
lisa.fennhagen@hwf.se
+46 709 777 226

 

Sommartrainee 2020

Vi erbjuder, utöver vår löpande rekrytering till fasta tjänster, två studenter möjlighet att under fyra veckor prova på rollen som affärsjurist och arbetet på byrån. Sommartraineeprogrammet ger en introduktion till affärsjuridiken och advokatrollen.

Välkommen med din ansökan som sommartrainee 2020 hos HWF!

Sista ansökningsdag är fredagen den 14 februari 2020.

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor!

Lisa Fennhagen, Partner
lisa.fennhagen@hwf.se
+46 709 777 226